Hosting en Beheer

Waarom Rikkerdesign?

Hosting

Bij Rikkerdesign krijgt u altijd en goede prijs voor het hosten van uw website. We berekenen de prijs op basis van hoeveel opslag uw website gebruikt en of u gebruik wil maken van mailadressen. Zo betaalt u altijd een eerlijke prijs.

Gratis SSL-certificaat voor uw website en mail

Als u ervoor kiest om uw website bij ons te hosten krijgt u er een gratis SSL-certificaat bij. Dit certificaat zorgt voor een beveiligde verbinden, waardoor bezoekers veilig gebruik kunnen maken van uw site. Het SSL-certificaat wordt automatisch verlengd, zo is uw website dus altijd veilig voor bezoekers zonder dat dit u extra werk oplevert.

Beheer

Wij nemen uw website graag in beheer. We zorgen ervoor dat alle plugins en thema’s altijd up-to-date zijn en naar behoren werken. Ook heeft u altijd een geldige SSL-verbinding op uw site en worden er regelmatig back-ups gemaakt voor het uitzonderlijke geval dat er toch iets misgaat. Wilt u tussendoor weten wat we voor uw website hebben gedaan? Dan kunt u ten alle tijden bij ons een rapport opvragen met daarin alle informatie over uw website.

Support

Heeft u problemen met uw website of komt u ergens niet uit? Trek dan gerust aan de bel. We kijken samen met u naar het probleem en lossen dit dan kosteloos voor u op. Heeft u ergens een vraag over? Ook dan helpen we u met kosteloos advies. We willen er graag voor onze klanten zijn.

E-mail

Het is ook mogelijk om alleen email bij ons te hosten. Hiervoor kijken we samen naar het aantal mailadressen dat u wilt gaan gebruiken en maken we een schatting van het aantal mails dat u in de inboxen verwacht. U betaalt uiteraard alleen voor datgene dat u nodig heeft. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere mailadressen naar dezelfde inbox te laten sturen, zodat u enkel betaald voor deze ene mailbox.

Onverwachte kosten?

Nooit! Bij Rikkerdesign laten we altijd vooraf weten wat onze ideeën zijn en overleggen we altijd voor we kosten maken. Overweegt u hosting en beheer van uw website door Rikkerdesign, dan gaan we altijd samen in gesprek over de kosten die eraan verbonden zijn. De kosten blijven gedurende de hosting gelijk. (Tenzij er iets in de kosten van bijvoorbeeld een plugin of thema veranderd, deze kosten worden dan door ons doorberekend. Uiteraard nemen wij in zo’n situatie altijd contact met u op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.)

Grote aanpassing op uw site?

Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor we aan de slag gaan maken we een back-up van uw website, zo kunnen we van alles proberen zonder dat u iets kwijtraakt. Komt u ergens niet uit? Ook dan kijken we graag met u mee. *

* Afhankelijk van de veranderingen aan uw website kunnen wij kosten in rekening brengen, dit gaat vooral om grote veranderingen. Denk hierbij aan veranderingen van meer dan vier pagina’s of aan het volledig aanpassen van het uiterlijk van uw website. Van tevoren bespreken we de veranderingen die u wenst door te voeren. Komen deze boven de limiet uit, dan zijn er kosten van toepassing. Deze kosten bespreken we van tevoren en proberen we zo laag mogelijk te houden.

Heeft u al een Website?

We helpen u graag met de verhuizing. We zorgen er voor dat alle gegevens van uw huidige hosting provider worden overgezet op onze server. Vervolgens controleren wij of alles goed is overgezet. We laten de bestanden ook op uw huidige website staan, dit omdat de overgang van server naar server één à twee dagen in beslag kan nemen. Zo weten we zeker dat uw website altijd beschikbaar blijft en uw klanten altijd op uw website terecht kunnen. Heeft u ook een mailadres op uw huidige server? Die zetten we ook over. Alle e-mails kopiëren we naar onze server zodat u al uw mails kunt bewaren. Neem voor vragen gerust contact met ons op.