Webdesign

We denken graag met u mee. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend en kosteloos contact op.

Webdesign

Klanten vormen al na een paar seconden een oordeel over uw website en daarmee over uw bedrijf. Een nette, professionele website zorgt voor een goede en betrouwbare eerste indruk. Bij Rikkerdesign ontwerpen we aantrekkelijke en functionele websites, die passen bij uw doelgroep en die voldoen aan uw eisen.

Professionele uitstraling

Een website moet in één oogopslag een duidelijk overzicht geven van uw bedrijf en de producten en diensten die u wilt aanbieden. Uw website dient als een online visitekaartje en moet er daarom professioneel uit zien. Ook is het belangrijk dat de website overzichtelijk blijft en belangrijke informatie makkelijk te vinden is. Tevens is gebruiksgemak bij ons een belangrijk aspect. Bij Rikkerdesign hebben we ervaring met het ontwerpen en bijhouden van websites en webshops. Deze kennis combineren we graag met de idealen van uw bedrijf om zo samen tot een optimale website te komen. Uiteindelijk moet de website zowel voor u als voor de bezoeker van uw site een optimale gebruikerservaring opleveren.

Vindbaar

Alleen een aantrekkelijke design met duidelijke inhoud is niet altijd voldoende. Veel potentiële klanten maken gebruik van zoekmachines als Google om bedrijven te vinden die bij hun wensen passen. Bij het bouwen of optimaliseren van uw website houden wij hier rekening mee. Zo komt uw website door een aantal innovatieve aanpassingen hoger in de zoekresultaten van Google te staan. En wordt deze ook met andere zoektermen makkelijker te vinden. Dit levert uw site meer bezoekers op en uw bedrijf hopelijk meer klanten.

AllRound webbeheer

Wij hebben niet alleen ervaring met het ontwerpen en beheren van professionele websites, maar hebben ook veel kennis op gebied van social media, zoekmachines en advertenties. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.

Volledig naar wens

Om uw website aantrekkelijk te maken voor uw potentiële klanten kijken we samen waar zij behoefte aan hebben. Ook kijken we naar uw eigen eisen qua functionaliteit en houden we rekening met uw (bestaande) huisstijl. Met een aantrekkelijk design proberen we zoveel mogelijk klanten naar uw website te trekken. Om ze hier vervolgens op een duidelijke en laagdrempelige manier de juiste informatie te geven over uw producten of diensten.

Gebruiksvriendelijk

Onze websites moeten zowel voor uw klanten als voor u makkelijk te bekijken en te beheren zijn. We maken websites met een duidelijke indeling en een goede zoekfunctie, zodat bezoekers altijd snel de juiste informatie kunnen vinden. Hierbij houden we er ook rekening mee dat veel bezoekers de website vanaf hun mobiel of tablet bekijken. Onze websites passen zich automatisch aan het beeldformaat van een apparaat aan en blijven ook dan overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Eigen beheer

Voor onze website maken wij gebruik van WordPress, een programma waarin u ook zelf gemakkelijk dingen kan aanpassen. Afhankelijk van uw eigen wensen kunt u het gehele beheer van uw website zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen om het beheer bij ons onder te brengen. Voor een optimale samenwerking is een combinatie vaak het prettigst. U kunt dan zelf kleine aanpassingen doen in tekst en beeld, maar kunt verzoeken voor grotere aanpassingen bij ons neerleggen.

WordPress lijkt in veel opzichten behoorlijk op Word, ook zijn er online duidelijke handleidingen beschikbaar en kunnen wij u in het begin even op weg helpen. Uiteraard blijven wij bij alle samenwerkingen altijd beschikbaar voor vragen en opdrachten.

Bekijk hier of jouw domeinnaam beschikbaar is: