Webshop

We denken graag met u mee. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend en kosteloos contact op.

Webshop

Met een eigen webshop kunnen bezoekers van uw website direct een product of dienst aanschaffen. Dit is de snelste manier om van bezoekers meteen klanten te maken. Met een professionele webshop helpen wij u snel aan nieuwe klanten.

Voordelen

–   Webshop geheel naar eigen wens
–   Zelf te beheren
–   Keuze uit vele functies
–   Altijd bereikbaar voor vragen

Alles in één

Vaak is alleen een webshop niet voldoende om nieuwe klanten te trekken. Een webshop wordt vaak ondersteunt door een website, ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Net als met promotiemateriaal en social media. Ook kunnen wij ervoor zorgen  dat u webshop en website via zoekmachines als Google beter te vinden zijn. Zo zal u meer bezoekers trekken.

Zelfstandig producten toevoegen

Bij een webshop wilt u uiteraard graag zelf producten kunnen toevoegen of aanpassen. Wij bouwen onze webshops zo dat u gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen, dit kan haast zonder digitale ervaring. Zodra u webshops naar wens is ingericht, geven wij u uitgebreid uitleg over hoe u deze het beste kunt beheren. Het is natuurlijk het fijnste wanneer u dit helemaal zelf kunt doen, zonder tussenkomst van ons. Zo kunt u snel producten toevoegen en zelf het overzicht bewaren. De eerste weken tot maanden zullen we regelmatig controleren of alles nog goed loopt en kunnen we waar nodig nog wat kleine aanpassingen doen. Ook daarna zullen we bereikbaar blijven voor vragen of opdrachten.

Het proces

Wanneer u interesse heeft in een webshop gaan we graag een samenwerking aan. Om een goede webshop voor u te kunnen bouwen hebben we behoorlijk wat informatie nodig. Via (telefonisch of digitale) gesprekken horen we graag welke wensen u heeft zodat we snel aan de slag kunnen. Tijdens dit gesprek kunnen we u verschillende thema’s en onderdelen laten zien als voorbeelden. Op basis van de informatie die we van u krijgen, zullen we een webshop voor u gaan bouwen, tijdens dit proces blijven we met u in contact zodat u steeds feedback kunt blijven geven.

Snel resultaat

Rikkerdesign maakt professionele webshops, waarin klanten snel en gemakkelijk producten of diensten kunnen bestellen. De webshops zijn ook geschikt voor telefoons en tablets. We bouwen de webshops op basis van uw eisen, zo kunt u zelf kiezen hoe u uw producten wil aanbieden. Er is van alles mogelijk qua assortiment en aantallen. Ook zijn er verschillende betaalmethodes te kiezen. U kunt de webshop zelf beheren of dit (deels) door ons laten doen.

Professionele uitstraling

Bij een webshops is niet alleen uw eigen assortiment van belang. De webshops moet er aantrekkelijk en overzichtelijk uitzien om bezoekers gemakkelijk iets te laten aanschaffen. Ook moet de webshop het vertrouwen van de klant krijgen, zeker in de huidige maatschappij waar online veiligheid steeds belangrijker wordt. Zo zijn er de opties om een contactformulier of chatfunctie toe te voegen, zodat klanten snel in contact kunnen komen met u en kunnen klanten met verschillende betaalmethodes veilig betalen. Ook kunnen klanten via de zoekfunctie snel informatie en producten vinden.

WooCommerce WordPress

Voor onze webshops maken wij gebruik van WooCommerce, een plug-in van WordPress. Dit is een systeem dat eenvoudig te bedienen is. Zo kunt u zelf gemakkelijk producten aan uw shop toevoegen, ook als u hier geen ervaring mee heeft. Verder is de webshop door middel van allerlei plugins gemakkelijk uit te breiden en kunnen er naar wens verschillende functies zoals een chat worden toegevoegd. Zelfs bij een breed assortiment blijft de webshop overzichtelijk en kunnen producten goed en snel gevonden worden door bezoekers. Uiteraard houden we ook rekening met uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Snel gevonden

Bij het maken van uw webshops zullen wij rekening houden met uw vindbaarheid op Google. Veel internetgebruikers gaan op zoek naar producten via Google, hoe mooi zou het zijn als ze dan direct bij u uitkomen? Google maakt voor zijn zoekresultaten gebruik van een ingewikkeld algoritme, maar met de juiste kennis kan een webshops zo aangepast worden dat deze beter te vinden is. Zo trekt u meer bezoekers, die door het aantrekkelijke design hopelijk snel tot een koop over gaan. Wij regelen dit graag voor uw bedrijf.

Bekijk hier of jouw domeinnaam beschikbaar is: